neděle 6. ledna 2013

Easy street - 6.,7. a 8.část - Part six, seven and eight

O Vánocích jsme hodně cestovali, takže na šití jsem neměla moc času. Ušila jsem dva bloky B a sestavila jsem blok A. U bloku A jsem našla chybičku, letící husa měla být žluto-růžová, já ji mám fialovo-růžovou. Takto ušitých hus mám na čtyři bloky. A teď mě zajímá Váš názor. Já se rozhodla chybu ignorovat a sešít čtyři bloky s chybou a další čtyři již správně. Co Vy na to?
Na posledním snímku není hotový top, ale montáž, tak se nelekejte, tak moc aktivní nejsem.




We traveled a lot during Christmas holidays, so I have only little time to finish Easy street mystery. I sewed only two blocks B and assemble one block A and....... I found  a mistake. Wrong color on flying geese. I have violet-pink and should be yellow-pink. What do you think about that? I decide to keep four blocks A with wrong color and make another four block with right color.  
On last picture you can see only my montage. It is not finished top.I´m not so active.



13 komentářů:

  1. Ať koukám, jak koukám, chybu žádnou nevidím. Jinak obecně jsem pro zachování chyb tohoto rázu. Od té doby, co jsem si přečetla, že dříve v Americe i ta nejlepší švadlena schválně 1 blok otočila, protože jen Bůh je dokonalý. Já to tedy nemusím dělat schválně, ale vždy si na vzpomenu. U mé vánoční deky jsem taky nechtěně otočila jednu pohlednici. Hodně zdaru při sešívání, tvoje barevná kombinace se mi moc líbí.

    OdpovědětVymazat
  2. jednou jsem takovou podobnou chybičku našla,ale již na hotové dece,chtěla jsem ji opravit a byla to obrovská chyba.Od té doby se řídím zlatým pravidlem "nespravuj co je dobré" a navíc ten blok je nejen dobrý ale moc hezký a zdařilý. Ahoj, hezký den Liba

    OdpovědětVymazat
  3. I don't think there are any mistakes. It is so prettyl! Consider it your own beautiful creation. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jitko, máš to moc hezké, nic neměň. Nakonec jsem se do mystery také pustila, ale nemám zdaleka tak výrazné barvy jako ty, což je moje škoda.
    Jana ze Svobody

    OdpovědětVymazat
  5. Very nice colours, I like how you have used the same fabrics, not scrappy.

    OdpovědětVymazat
  6. Beautiful - I am with you: 4 w/ each color version. In my world there are no 'wrong' colors in quilts ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. really like your colors. And my quilt teacher said there are no mistakes. It what makes your quilt unique. If you like it, carry on.

    OdpovědětVymazat
  8. oooo I love how yours is turning out! Nice colors. I love how you balanced the "mistakes", which actually will just give it a unique touch. :)

    OdpovědětVymazat
  9. I think your quilt is the only one that isn't scrappy and it still works great. (I couldn't see any 'mistakes' in your colors.)

    OdpovědětVymazat
  10. I love your quilt - it's stunning! Your 'mistake' doesn't look like a mistake since all the units are the same. This pattern seems to work whatever colours we put in.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za zpětnou vazbu.
I´m happy to hear from you.