úterý 24. července 2012

Nová deka - My new quilt

Co mám ještě povídat? Rozměr je 150 x 210 cm, výplň silnější polyesterový vatelín, ručně prošito (vzor vymyslela má šikovná dcera a jmenuje se duha, variace vzoru najdete i na bordurách). Deku jsem nazvala Louka, ale po pravdě řečeno, ještě jsem neviděla louku s takovým množstvím barev.

What shall I talk? Its size is 59 x 83 inches. Batting is thick polyester. Hand quilted (quilting pattern suggest my handy daughter and its name is rainbow, You can find its variation also on borders). The name of quilt is The Meadow. But honestly, I did not ever see a meadow with so many colours.







8 komentářů:

  1. such a colorful quilt - this will make someone very happy! I like the pattern.
    Karen

    OdpovědětVymazat
  2. absolutely gorgeous! love, love, love the colors!

    OdpovědětVymazat
  3. Super deka aj ostatné práce sa mi páčia

    OdpovědětVymazat
  4. Super deka aj ostatné práce sa mi páčia

    OdpovědětVymazat
  5. Jitka your meadow quilt is amazing! . I think the colours and pattern combinations make it a delight to look at, you should thank your daughter. I would love to have a quilt like this

    OdpovědětVymazat
  6. Jitka your meadow quilt is amazing! . I think the colours and pattern combinations make it a delight to look at, you should thank your daughter. I would love to have a quilt like this

    OdpovědětVymazat
  7. Tahle je opravdu krásná. Výrazné barvy z ní dělají veselou deku, která navodí dobrou náladu, líbí se mi i zvolené prošívání.

    OdpovědětVymazat
  8. Ta deka je pekna z obou stran a libi se mi i prosivani, to bys mela zopakovat i na nejake dalsi dece.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za zpětnou vazbu.
I´m happy to hear from you.