neděle 21. prosince 2014

Grand Illusion mystery - part 4

I´m back after a short skiing holidays. I sewed four blocks of part four. I skipped part three - I cut in centimeters and I´m not sure of  blocks size.
See Monday Link-up party at Bonnie´s blog.




Po krátké lyžařské dovolené jsem se vrátila alespoň na chvilku k šití. Třetí část jsem vynechala - prozatím si nejsem jistá velikostí bloku (přepočítávám z inches na cm). 

Passo Tonale - Italy - Europe

Grand Illusion


6 komentářů:

  1. I also cut in centimetres. I am working on a finished 2.5cms for each of Bonnie's inches. I use a seam allowance of .75, so I cut the strips at 5.25cms (finished size 3.75cm). You can see mine on my blog for December 15.

    I like the colours you are using!

    OdpovědětVymazat
  2. I like your colorway very much!

    OdpovědětVymazat
  3. I really like the fabrics you have chosen; the colors are so different. Can't wait to see what the finished quilt looks like. Merry Christmas!

    OdpovědětVymazat
  4. Wonderful colors,I really like that plaid, it won't be long now and we will be putting all these little beauties together.

    OdpovědětVymazat
  5. Super bločky, jsem fakt zvědavá, jak to bude vypadat všechno poromadě. Ty obdélníčky mi tam taky nějak nepasují. Možná počkej až na konec, tipuju, že z nich bude lem - podobně jako lístky na buttonu k mystery. Veselé Vánoce a šťastný nový rok.

    OdpovědětVymazat
  6. I also love how you put your color way. So much fun to be just a bit different... Me too, I'm purple orange and grey. Can't wait to see how these go together. Happy New Year

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za zpětnou vazbu.
I´m happy to hear from you.