středa 6. února 2013

WIP Wednesday

Kamarádka mě pozvala na oslavu narozenin - neuvěřitelných 150 let. A oslava nebude ledajaká, ale neobyčejná. Oslavenců je více a bude spojena s výstavou a koncertem. Tak jsem se rozhodla přispět jedním ne  moc klasickým výtvorem. Návrh a polotovar je již hotov, nyní budu žehlit a sešívat.

My friend invite me at a birthday party - someone has 150 years. The party will be not ordinary.  our birthday people are four  and party will be with an exhibition and concert. So I decide to make a special quilt for this occasion - not classic, something moderne. I have already made a plan and semi-finished product.

Dokončila jsem výstavní kousek Dortíčky, které Vám ještě dnes neukáži. Vyplnila jsem přihlášku, přišila tunel na zavěšení a vyrobila vizitku.  Deka je vypraná, složená ve skříni, příští týden ji odešlu na Praque Patchwork meeting. Když vše dobře půjde, bude vystavena 5.-7.4.2013 v Praze.

I have finished my Little cakes quilt, which I will not show you today yet.I fill a application form, sew a hanging sleeve and label. This quilt is washed ready in case. I will mail it next week to Praque Patchwork meeting. If everything is going OK, you can see it   5.-7.4.2013 on exhibition in Praque.


Konečně jsem se přesvědčila k dokončení některého z kostlivců - on není ještě moc starý, ale přibývají k němu další - takže jsem začala s quiltováním Moře fialových šupin. Vzor by měl připomínat kapradí. 

I finally make myself to finish an UFO. It is not very old, but other progress is turning in UFO. So I have started with free motion quilting - the pattern should be a fern leaf.



WIP Wednesday at Freshly Pieced

3 komentáře:

  1. I love the fern leaf quilting you did! It's perfect. :) Thanks for linking up to WIP Wednesday.

    OdpovědětVymazat
  2. I'm hoping to go to Prague in April, so I will look out for it. Your FMQ leaves are brilliant!

    OdpovědětVymazat
  3. Kapradí vypadá moc zajímavě, mně jdou nejlépe meandry, na ostatním vidím spoustu chyb. A na ty "Dortíčky" už jsem teda zvědavá. Ty mě vždy něčím ohromíš - PPM!!! Do Prahy už plánuju jet 3 roky, tak letos musím určitě!! Doufám, že něco ukážeš ještě před výstavou.

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za zpětnou vazbu.
I´m happy to hear from you.