pondělí 26. listopadu 2012

Easy street - 1.část - Part one

Rozhodla jsem se letos poprvé zkusit mystery s Bonnie Hunter. Na první část jsem jsem vybrala dvě košile ze sekáče - šedou a světlou růžovou. Ušila jsem prvních 20 four patch, na obrázku je jich jen 12. Uvidíme, jaké problémy mi budou dělat jednotky. V prvním kroku je potřeba 2" pruhy, já vzala 5 cm, výslený four patch je 3" (3,5"), já budu mít 7 cm (8,5 cm).


First time I try mystery with Bonnie Hunter. I choose two skirt from Salvation Army - grey and light pink. I have made first 20 four patches - you see only 12 on the picture. I do not know how big problem are metric units yet. I use 5 cm string - Bonnie uses 2" string. Final four patch is   3" (3,5"), I have   7 cm (8,5 cm), what is not the same. Let see. 

See original Bonnie´s post. 

5 komentářů:

  1. Jejda, to jsem zvědavá, co z toho vyjde. Bonie má úplně nádherné scrapové deky. Já po předchozích zkušenostech moc z košil nešiju, měla jsem z nich přehoz na gauč a po pár měsících používání se ty látky úplně rozpadly. Asi to bylo tím, že jsme na přehozu seděli :).

    OdpovědětVymazat
  2. Your striped fabrics make the 4-patches look very smart and chic. Looking forward to step 2.

    OdpovědětVymazat
  3. I love seeing what everyone has pulled out for the background and their choice for constant! Thank you for sharing yours, Sharyn

    OdpovědětVymazat
  4. I love the use of the striped fabrics and to know that they come from re-purposed shirts. Very nice. Quilt On!

    OdpovědětVymazat

Děkuji všem za zpětnou vazbu.
I´m happy to hear from you.